Krievvalodīgais reperis «G'Son» deklamē par Rīgas naktsdzīvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Latvijas krievvalodīgais hiphopa izpildītājs «G`Son» ar dziedātāju Vladu Ivanovsku prezentē savu pirmo kopdarbu ar nosaukumu «РИГА не спит!» («Rīga neguļ!»).

Dziesma un videoklips vēsta par mūsu galvaspilsētas naktsdzīvi. Klipa centrālais tēls ir kautrīgs lauku puisis Antons Drozdovs, kurš garlaikojas savā ciematā, bet sapņo apmeklēt nakts Rīgu, kas nesnauž. Tā nu sanāk, ka pēc zvana viņam parādās iespēja izmainīt savu ierasto dzīvi. Nezaudējot ne mirkli un visu pametot, Antons steidzas uz galvaspilsētu, kur arī sākas viņa piedzīvojumi. Antona tēlā iejuties pats šā video režisors Niks Guks.

«Visiem ir zināms, ka Rīgas tusiņi ir skaļi! Mēs parādījām tikai mazu daļiņu no visas jautrības, kas notiek Rīgā piektdienas vakaros! Meitenes, mūzika, dzērieni un, protams, dejas līdz pat rītam,» klipa ideju komentē dziedātāja Vlada Ivanovska.

Dziesmu producējis DJ Dween.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu