Jauns video! «Singapūras satīnam» nav miera

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju repa grupējums «Singapūras satīns» publicējis jaunu video dziesmai «Miera nav». Skaņdarbs, kurā piedalās reperis Zemsegu Pasaule, ir kārtējais vēstnesis gaidāmajam pilnajam albumam «Iespēja viena». Pirms tam grupējums izdevis divus miksteipus.

«Pašlaik norit aktīvs darbs pie mūsu debijas albuma «Iespēja viena» un tā pavadošajiem singliem un videoklipiem. Pēc «Miera nav» pabeigšanas esam iesākuši darbu pie vēl trīs videoklipiem, tāpēc, ja neredzi mūs studijā, esi drošs, ka esam filmēšanā. Kā saka - laika maz, bet darba daudz. Daudzi mums prasa par albuma nosaukumu un kā tas radies. Acīgākie fani, iespējams, jau ir piefiksējuši, ka tas nāk no viena no mūsu populārākajiem skaņdarbiem - Motrepa. Izdot albumu nav nieka lieta un tā ir mūsu līdz šim lielākā iespēja pierādīt sevi kā kaut ko nozīmīgu un paliekošu Latvijas izklaides industrijā. Tas arī ir albuma nosaukuma pamatā,» stāsta grupas dalībnieki.

Video operatore Sin Popena, savukārt režisēja turku izcelsmes režisors no Lielbritānijas Dr.Daramaz. Piedalījies arī lietuviešu režisors King Yenote, ar kuru kopā tika veidoti tādi videoklipi kā «Es nemāku komatus», «Džumī» u.c.

Par dziesmas muzikālo daļu parūpējies latviešu producents Sandis Siliņš aka SilinsBeats.

Noskaties TVNET interviju ar grupējumu festivālā «Positivus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu