«Labvēlīgais tips» izdod jaunu singlu «Aiza»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grupa «Labvēlīgais tips» 1. aprīlī laidusi klajā savu jaunāko veikumu – albumu «Kaste», kurā apkopotas 14 dziesmas - «Doriaana Greja vecā seja», «Kaste», «Ciema aristokrāts» u.c. Vienlaikus klajā nāca arī grupas dalībnieka Normunda Jakušonoka (balss, taustiņi) un «Tipa orķestra» albums «Notikums». Abi albumi tika svinīgi atvērti pagājušajā piektdienā, 31. martā, «Radio SWH» viesmīlīgajās telpās. Līdz ar albuma iznākšanu grupa piedāvā klausītājiem jaunu singlu «Aiza».

Par dziesmas melodiju parūpējušies A. Freidenfelds, Ģ. Lūsis un N. Jakušonoks, par tekstu – Andris Freidenfelds, un to visu iemūžināt failos palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no «Labo ierakstu studijas». Ierakstā ukuleles un mandolīnas ieskaņot palīdzēja Valērijs Cīrulis no «Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestra».

Atgādināsim, ka gan šīs, gan «Labvēlīgā tipa» populārākās dziesmas varēs dzirdēt grupas koncertturnejā «Sudrabkāzas», kas šā gada rudenī izskanēs vairākās Latvijas pilsētās un ar grandiozu šovu 27. oktobrī noslēgsies «Arēnā Rīga».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu