«Singapūras satīns» pārdozējis ar pūpoliem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hiphopa apvienība «Singapūras satīns» izdevusi siltu un saulainu videoklipu sava gaidāmā debijas albuma «Iespēja viena» otrajam singlam «Pūpolsvētdiena», kurā piedalās arī reperis Kaņepe un multimāksliniece Masha Miyagi.

Iedvesmojoties no labākajām latviešu repa tradīcijām, daļa videoklipa tika filmēta mežā un, kā atklāj videoklipa autori, tā izmaksas ir bijušas aptuveni 420 EUR. Mākslinieki prognozē, ka daži ar sazvērestības teorijām apsēsti nelabvēļi šajā klipā saskatīs apslēptus vēstījumus, taču grupa jau priekšlaicīgi noraida jebkādus apvainojumus šajā sakarā. Videoklipu filmējis un montējis Elvis Lācis, kamēr par singla muzikālo pavadījumu parūpējies grupas dalībnieks SU$HI TAKEØUT.

Atgādinām, ka pirms nedēļas grupa prezentēja gaidāmā debijas albuma «Iespēja viena» pirmo singlu «Miera nav», kura videoklips aplūkojams grupas oficiālajā YouTube profilā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu