Panki «Morālā ateja» izdod singlu un izziņo albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pankroka grupa «Morālā ateja» izdod singlu «Panku kūkas» un pēc desmit gadus ilgas pauzes, nesenas atkalapvienošanās, paziņo par pašnosaukta albuma izdošanu 1. maijā.

Singls «Panku kūkas» ir viens no piecpadsmit skaņu celiņiem grupas pašnosauktajā albumā, kas no šā gada 1. maija būs pieejams kompaktdiska formātā mūzikas ierakstu veikalā «Randoms», grupas koncertos, festivālos un citviet.

«Panku kūkas» ir ātra, enerģiska dziesma, kas ieturēta labākajās pankroka tradīcijās, un tā stāsta par panku dzīves kulinārajiem pamatprincipiem un brokastu pankiem. Dziesmas vārdi, kā vienmēr, ir ar grūti izprotamu zemtekstu, ko katrs klausītājs pats var mēģināt interpretēt savā veidā, kustoties līdzi ātriem ritmiem.

Albuma prezentācijas koncerts notiks 5. maijā klubā «Depo», kopā ar citu vietējo grupu atbalstu, un pasākumā būs iespējams iegādāties albumu kompaktdiska formātā. Vēlāk albums kļūs pieejams arī straumēšanas servisos. Līdz tam grupa uzstāsies klubā «Nabaklab», jau 14. aprīlī, kopā ar «Jūdas grašiem» atbalstot vācu grupu «Turbomongo».

«Morālā ateja» ir pankroka grupa no Rīgas, kas bija aktīva laika posmā no 2004. līdz 2008. gadam. Pirms nepilniem diviem gadiem grupa atkalapvienojās un kopš tā brīža izdevusi trīs singlus, kas pieejami brīvai lejupielādei vietnē Bandcamp.

www.facebook.com/moralwc

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu