Noskaties: Rolands Če un Ansis «Smagi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Reperi Rolands Če un Ansis piedāvā jaunu video dziesmai «Smagi» no Rolanda Če albuma «NIMFO», ko izdevusi vietējā hiphopa mūzikas izdevniecība «Karaļūdens». Dziesma iepriekš bijusi dzirdama kā viena no trim bonuskompozīcijām, kas iekļautas albuma paplašinātajā CD deluxe versijā.

«Smagi» mūzikas autori ir Oriole (Uģis Vālodze) un Tablis (Toms Horsts), dziesma ierakstīta, miksēta un māsterēta «Dirty Deal Audio HQ» studijā Rīgā. Mūzikas video režisori - Rolands Če un Dāvids Stūrmanis, operatori - Dāvids Stūrmanis un Ralfs Bikavnieks. «NIMFO» atrodams visos lielākajos straumēšanas servisos un tiešsaistes mūzikas veikalos, kā arī «Karaļūdens» Bandcamp vietnē, kur to var lejupielādēt bez maksas vai iegādāties albumu par paša izvēlētu cenu. Albuma CD versiju meklē veikalā Hoodshop, Brīvības ielā 72 k-2.

Drīzumā abus reperus būs iespēja redzēt uz skatuves «Balzama šovā», kas notiks 8. maijā, klubā «One One», Rīgā, Šarlotes ielā 18a. Pasākuma ietvaros tiks prezentēts anša albums «Balzams», kas šajā datumā vienlaicīgi piedzīvos savu pasaules pirmatskaņojumu visos mūzikas straumēšanas pakalpojumu sniedzējos un arī pasākumā, koncerta veidolā.

www.facebook.com/rolandsxce

ansis.co

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu