Aminata piedāvā jaunu singlu «Your Arms»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc ilgāka pārtraukuma dziedātāja Aminata piedāvā jaunu singlu – «Your Arms», kas ņemts no pērnā gada nogalē izdotā albuma «Red Moon». Tās teksta un mūzikas autore ir Aminata Savadogo, bet aranžējumu veidojis Kaspars Ansons. Dziesmas miksu veicis Krišjānis Geidāns, un tā māsterēta «Hodila Studio».

«Dziesma «Your Arms» ir ļoti jutekliska, izturēta pavasara noskaņās,» saka pati Aminata. «Tā ir par to sajūtu, kad esi slepeni iemīlējies un nevari pārstāt domāt par otru cilvēku, ilgojies pēc viņa gandrīz kā cietumnieks pēc brīvības, taču nespēj to skaļi pateikt, jo baidies un nezini, ko īsti par tevi domā viņš. Tāpēc visi pārdzīvojumi ir dziļi iekšēji, dedzina tevi no iekšpuses, bet tā arī netiek parādīti uz ārpusi...»

Dziesma pieejama gan Youtube, gan iTunes un Spotify interneta servisos.

Jaunais singls iznāk tikai pavasarī, jo pēc piedalīšanās Krievijas TV šovā «Golos» jeb «Balss» Aminata cītīgi nodevās jaunu dziesmu rakstīšanai. Šobrīd pie tām tiek strādāts sadarbībā ar vairākiem ārzemju producentiem un rezultāts dienas gaismu ieraudzīs jau drīzumā.

www.aminatasavadogo.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu