Normunds Rutulis iejūtas neredzīga cilvēka lomā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. maijā nāks klajā jauns dziedātāja Normunda Rutuļa studijas albums «Vēl viens laimīgs rīts», un šodien pie klausītājiem un skatītājiem nonākusi viena no albuma pozitīvākajām dziesmām «Laimīgs». Dziesmas videoklipā, kuru veidojis producents DJ Uppfade (Jānis Jēkabsons), Normunds pirmo reizi dzīvē iejuties neredzīga cilvēka lomā, par savu pavadoni izvēloties dziedātājas Rūtas Dūdumas un albuma dziesmu aranžētāja Jāņa Ķirša labradora šķirnes kucīti Pinō.

Par pašu dziesmu un dziesmas video tapšanas procesu Normunds stāsta: «Dziesmas autors Ingus šajā dziesmā iekodējis vienkāršas, bet katram tik nozīmīgas lietas – tu neesi viens, tu esi laimīgs! Šajā steidzīgajā laikmetā mēs bieži neredzam, cik laimīgi patiesībā esam. Un šo dziesmas vēstījumu ļoti labi uztvēra klipa režisors, scenārists, operators un montāžists Dj Uppfade. Viņš, noklausoties dziesmu «Laimīgs», piedāvāja stāstu par neredzīgu cilvēku, kuru laimīgāku dara viņa pavadonis – suns. Kad Jānis jautāja, kur ņemsim suni klipam, man bija tikai viens variants – Rūtas un Jāņa labradora šķirnes kucīte Pinō. Viņa allaž ir priecīga satiekoties un teicami nospēlēja savu lomu. Gāja grūti, jo filmējām 12 stundas. Pinō neiebilda nevienā brīdi. Īsta kino zvaigzne! Rezultātā ir tapis mīļš klips par mūsu galveno vērtību – laimi.»

Iepriekšpasūtīt jauno albumu šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu