Aija Andrejeva ieraksta kopīgu dziesmu ar savu tēvu Alex

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Aija Andrejeva ieraksta kopīgu dziesmu ar tēvu Alex un intensīvi strādā pie sava jaunā studijas albuma, kuru plānots laist klajā šā gada oktobrī.

Pirmais albuma singls ir Aijas ilggadējā sadarbības partnera, ģitārista un jaunās dziesmas producenta Kaspara Ansona rakstītā dziesma «Mēs pārejam uz tu», kuras ierakstā piedalījusies arī Latvijas rokmūzikas leģenda Alex, kas ir Aijas tēvs un pirmais muzikālais skolotājs.

Dziesmas video veidojis Uldis Dirnēns.

Aija Andrejeva: «Dziesma ir par ļaušanos būt, par godīgu ļaušanos un sastapšanos ar otru cilvēku. Ceru, ka, katram pašam klausoties, veidosies savs stāsts. «Pārejam uz tu» man personīgi ir stāsts par pieņemšanu, par cilvēkiem manā ceļā, par pārmaiņām, par godīgu pāriešanu uz «tu» ar sevi, cilvēkiem man apkārt, galu galā ar maniem klausītājiem. Viss plūst un mainās, bet mums katram ir pāris cilvēki, kuri ir klātesoši, pat ja kaut kādā brīdī ceļi pašķirās, Tu zini, ka kaut kur blakus ir tie stabilie, tie Tavējie! Un viens no tiem ir mans domubiedrs, komponists, producents un draugs Kaspars Ansons. Un mans smagsvars, manas saknes - tētis Alex, kurš dziesmā piedalās ar savu neatkārtojamo vokālu un piešķir tai pilnības sajūtu un jaudu! Abi šie vīri ir ļoti svarīgi cilvēki manā dzīvē, tāpēc īpašs prieks, ka ar viņu atbalstu un piedalīšanos tiek ieskandināts mana gaidāmā albuma pirmais singls! Šī kombinācija un enerģija dod pilnīgu drošības sajūtu, ka viss ir pa īstam un būs labi!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu