Mārcis Auziņš starp vēlamo un neizdzīvoto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ģitārists Mārcis Auziņš publicē skaņdarbu «Solaris», kuru sacerējis, iedvesmojoties no režisora Andreja Tarkovska 1972. gadā uzņemtās «kosmiski» psiholoģiskās drāmas ar tādu pašu nosaukumu.

«Filmas un muzikālās idejas pamatā ir balansēšana starp realitāti un izdomas radītu pasauli, kurā mīt vēlamais un neizdzīvotais, man tā ir saistoša un tuva tēma, tamdēļ arī «Solaris» ir viena no mīļākajām filmām un tās radītās emocijas esmu pārvērtis notīs. Koncerttūrē «Viens» izpildīju arī savus oriģinālskaņdarbus, arī «Solaris», un tas ātri kļuva par vienu no tūres lielākajiem pārsteigumiem, daudzi rakstīja un prasīja, vai šis skaņdarbs ir ierakstīts un kur to var noklausīties ārpus koncertiem, es kā salīdzinoši jauns autors biju pārsteigts par tik lielu atsaucību, jo šis skaņdarbs rakstījās ārkārtīgi viegli un dabiski un nekad nedomāju, ka tieši šis pievērsīs tik lielu uzmanību, bet par to liels prieks,» saka Mārcis Auziņš.

Skaņdarba «Solaris» ierakstā izmantota DITTO Looper X2 - audioieraksta cilpošanas ierīce, BOSS DD-20 Digital Delay, Mr.Black Shimmering Reverb un Tanglewood Heritage TW1000HSRE ģitāra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu