«Pitchfork» raksta par pašmāju mūziķa «Domenique Dumont» singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Prestižais Ziemeļamerikas mūzikas medijs veltījis nelielu rakstu pašmāju mūzikas projekta «Domenique Dumont» jaunajam singlam «+371». Kā zināms, aiz šā franču valodas pseidonīma slēpjas mūziķis no Latvijas, ogrēnietis Artūrs Liepiņš. Tas ir viņa projekta «Dunian» alter ego.

Jau pirms diviem gadiem par izdevniecībā «Antinote Records» klajā laisto pirmo «Domenique Dumont» mazalbumu «Comme Ça» rakstīja vairāki ārvalstu portāli (arī «Pitchfork»). Arī šoreiz, neskatoties uz singla nosaukumā iestrādāto norādi uz Latviju (telefona kods), «Pitchfork» publikācijā raksta, ka izpildītājs ir no Francijas.

pitchfork.com

«Šis projekts savā ziņā sākās kā joks,» intervijā Radio Naba stāsta Artūrs. «Pagājušā gada rudenī publicēju šīs dziesmas Soundcloud ar paša izfantazētiem gadskaitļiem nosaukumos.»

Taujāts par nosaukumu, viņš atbild: «Sākotnēji biju iztēlojies, ka Domenique dzīvo kaut kur Francijas dienvidos, brauc ar rozā motorlaivu, nirst un pēta Vidusjūras koraļļus, bet brīvajā laikā izpaužas mūzikā. Īsāk sakot - tāds saulē lutināts tīrradnis. Man pašam personīgi daudz pozitīvu atmiņu saistās ar Marseļu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu