«Polifauna» izdod pirmo singlu no rudenī gaidāmā debijas albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunā pašmāju grupa «Polifauna» izdod pirmo singlu «Let’s Meet Some Friends» no rudenī gaidāmā debijas albuma «You Look Like A Lost Soul».

«Singla melanholiski melodiskais un vienlaikus bērnišķīgais noskaņojums precīzi raksturo grupas plānus šai vasarai – siltos vasaras vakaros saviļņot klausītājus un radīt psihedēliskas ballītes atmosfēru gan Rīgā, gan ārpus tās, uzstājoties kā solo koncertos, tā arī dažādos festivālos. Rudenī gaidāmais albums «You Look Like A Lost Soul» būs kas vairāk par debitējošas grupas pirmo skaņdarbu kompilāciju. Tā ir apzināta refleksija par depresijas stāvokli, destrukcijas pārvarēšanu, pārveidojot to mērķtiecīgā dzīves piedzīvošanā, klātesamībā,» grupa raksta preses paziņojumā.

Kopš grupas darbības sākuma 2015. gada rudenī drīmpopa un psihedēliskā popa apvienības galvenā vērtība bijusi muzikāli radoša darbība ārpus žanru robežām. Katrs no tās dalībniekiem skanējumam piešķīris sevi raksturojošu noskaņu, kopā radot grupas «Polifauna» izteikti sapņainās melodijas ar atsaucēm uz 80. un 90. gadu neatkarīgās mūzikas skanējumu.

«Dziesma «Let’s Meet Some Friends» ir pilna ar atsaucēm uz maniem bērnības elkiem mūzikā, atspoguļojot periodu, kad, iespējams, ar draugiem nedaudz pār mēru ballējām,» singlu, kas ieskaņots angļu mēlē, raksturo grupas līderis Andris Strazds.

Grupas skanējumu koncertos un mūzikas radīšanas procesā veido Andris Strazds (vokāls, ģitāra), Elza Kaktiņa (vokāls, taustiņinstrumenti), Matīss Tazāns (bungas), Miķelis Putniņš (ģitāra, balss), Kārlis Krauklis (basģitāra).

www.facebook.com/polifauna

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu