Pašmāju hārdroka apvienība «Refleksija» izdod jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā Rūjienas rokgrupa «Refleksija» piedāvā jaunu dziesmu par ilgām un sāpēm - «Vēja balādi».

«Pazaudējot kādu, kas ir dārgs, vai tas būtu fiziski vai emocionāli, vienmēr ir sāpējis un sāpēs. Vienas receptes, kā tikt ar to galā, nav, paliek atmiņas kā ēnas, kas seko,» saka grupas solists Arturs Gruzdiņš. «Vēja balādē šīs ēnas satiekas. Ievainotas, smeldzošas un no divām pasaulēm nākušas, tās sauc pēc vēl tikai vienas satikšanās. Lai tad vēl reizi varētu iesākt stāstu, ieskrāpēt to kokā, lai tas negaistu un augtu ilgāk nekā cilvēkam ļauts skatīties otra acīs. Ar simtiem skabargu rokā, ar simtiem solījumu šoreiz novērtēt katru sīkumu un ieklausīties. Ar simtiem lietu, ko mainīt sevī.»

Dziesmas ierakstā piedalās: Dairis Teteris (ģitāra), Uldis Rusmanis (ģitāra), Normunds Zauls (bass), Arturs Gruzdiņš (balss), Klāvs Skujiņš (bungas).

Dziesma ierakstīta KS Records, apstrādāta KS Records.

Grupu 2015. gada nogalē izveidoja puiši no Rūjienas, kas sākotnēji muzikālo apvienību nosauca par «Dvēseles harmonijā». Grupas pirmā pieredze un kopīgā uzstāšanās bija Radio SWH raidījumā Priekšnams, kur puiši uzvarēja ar dziesmu «Patriots».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu