«Jauns kontraflovs» un Edavārdi piedāvā kopdarbu «Trīlas cacas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Jauns kontraflovs» piedāvā klausītājiem pēdējo singlu no topošā Kontraflovs debijas albuma – SSB. Singls «Trīlas cacas», kurā piedalās arī reperis Edavārdi, seko Kontraflovs iepriekš izdotajiem singliem «Attiecību blūzs» un «SSB».

«Trīlas cacas» ir 80. gadu funk/hip-hop noskaņās radīta dziesma, taču apstrādāta pēc jaunākajām mūsdienu ASV mūzikas industrijas metodēm. Dziesma ir pieejama visos populārajos straumēšanas servisos, kā arī kontraflovs.bandcamp.com.

«Dziesmā izpildītāji stāsta par trīs dažādām sievietēm – bruneti, rudmati un blondīni. Sievietes ir dažādas ne tikai pēc matu krāsas, bet arī pēc rakstura īpašībām – brunete tin vīrus ap pirkstu, viņu interesē tikai materiālais ieguvums no attiecībām, rudmate ir nedroša par sevi un mierinājumu meklē vīriešu uzmanībā, blondīne ir neizlēmīga par to, ko pati vēlas. Ideja ir mudināt sievietes veltīt laiku, lai izlemtu, ko viņas vēlas savā dzīvē paveikt, kur nonākt, koncentrēties uz personīgiem panākumiem, nevis citu domām par viņām,» teikts preses paziņojumā.

Kontraflovs novēl katrai sievietei dzīvē kļūt/nepārtraukt būt pastāvīgai, izlēmīgai, mērķtiecīgai un kaislīgai pret dzīvi – tās ir vērtības, kuras nevar ielikt sociālo tīklu attēlos, lai piesaistītu uzmanību vai patīksminātos par sevi.

Albums SSB tiks publicēts jūlija pirmajos datumos, precīzāks publicēšanas datums sekos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu