Noskaties jauno «Labvēlīgā tipa» video «Frāzes»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Tieši vasaras sākumā grupa «Labvēlīgais tips» piedāvā klausītājiem un saviem faniem jaunā albuma «Kaste» visvairāk pieprasītās dziesmas «Frāzes» videoversiju. Tā jau kļuvusi par hitu koncertos vēl pirms oficiālās izsludināšanas.

Paši grupas dalībnieki komentē: «Absolūti netipisks gabals mums, un varbūt tieši tāpēc mums pašiem arī patīk. Dziesmas tekstam un video nevajag meklēt zemtekstus un loģiku, kuras tur nav. Kaut gan par iedvesmu jāpateicas multimākliniekam Kasparam Bindemanim, kurš kādreiz prātoja, ka ideāli būtu nonākt līdz tādam apziņas, ķermeņa, fiziskajam un garīgajam stāvoklim, lai varētu pārtikt tikai no svaiga gaisa.»

Par dziesmas melodiju parūpējušies Andris Freidenfelds, Ģirts Lūsis un Normunds Jakušonoks, par tekstu – Andris Freidenfelds. To visu iemūžināt failos palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no «Labo ierakstu studijas», kuru ieguldījums un pieredze šā žanra mūzikas tapšanā ir nenovērtējama.

Dziesmas videoversiju filmēja, režisēja un montēja Elvis Lācis, kurš sadarbojies ar vairākiem mūziķiem Latvijā, tostarp ar duetu «Olas» un grupu «Singapūras satīns» u.c.

Atgādināsim, ka gan šī, gan citas «Labvēlīgā tipa» populārākās dziesmas skanēs grupas koncertturnejā «Sudrabkāzas», kas šā gada rudenī izskanēs vairākās Latvijas pilsētās un ar grandiozu šovu 27.oktobrī noslēgsies «Arēnā Rīga».

Grupas jubilejas šovi «Sudrabkāzas» notiks:

23. septembrī Vidzemes koncertzālē «Cēsis»,

30. septembrī Ventspils teātra namā «Jūras vārti»,

7. oktobrī Latgales vēstniecībā «GORS»,

13. oktobrī Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars»,

14. oktobrī Jelgavas Kultūras namā,

20. oktobrī Alūksnes Kultūras centrā,

21. oktobrī Valmieras Kultūras centrā,

27. oktobrī «Arēnā Rīga».

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu