Bijusī pašmāju grupas «Maia’s Marvellous» soliste Maia izdod jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. jūnijā klajā nācis savulaik grupas «Maia’s Marvellous» dziedātājas Maia (Maija Beķe) pirmais solo singls «Svaigs gaiss», pretendējot kļūt par populārāko kāzu valsi ja ne šajā, tad nākamajā vasarā. Pēc autores teiktā, tas ir veltījums mīlestībai un laulībai kā mīlestības liecinājumam.

Dziesma nav jauna, tā 2009. gadā jau ierakstīta «Maia’s Marvellous» sastāvā, tomēr pēc astoņiem gadiem tā vēlreiz ierakstīta no jauna: «Pirms pāris mēnešiem kādā vakarā kopā ar vīru, pārskatot vecos «Maia’s Marvellous» ierakstus un videomateriālus, uzdūrāmies dziesmai «Svaigs gaiss». To noklausoties, sapratu: lai gan sacerēta pirms vairāk nekā astoņiem gadiem, tā ļoti sasaucas ar manām sajūtām vēl šodien, tuvojoties mūsu 7. kāzu jubilejai, un ir pelnījusi atdzimšanu,» stāsta Maia. «Šī dziesma ir veltīta manam vīram un mūsu ģimenei, kā vairākums manu skaņdarbu. Mana mūzika ir kā mūsu ģimenes albums. Dziesmas stāsta par reāliem notikumiem reālā laikā un vietā. Visi tēli ir īsti.»

Mūzikas un vārdu autore ir Maia, aranžētājs Jānis Ķirsis, dziesma ierakstīta Rudelies Studio.

Šis ir pirmais singls, ko Maia ir izdevusi pēc ilgāka laika, iezīmējot jaunu sākumu mākslinieces karjerā. «Šī ir bijusi ilga pauze no mūzikas un skatuves, un man ir sakrājies daudz sakāmā. Mana mūzika būs stāsts par iekšējām pasaulēm un stiprāko spēku, kas tās spēj vienot, – mīlestību. Mīlestību pret sevi un pret citiem, pirmkārt jau savu ģimeni. Es nekur nesteidzos. Vēlos radīt paliekošu mūziku ar jēgpilnu stāstu. Un būšu bezgala priecīga par katru, ko tā uzrunās. Katrs skaņdarbs ir tikai nodaļa, un nākotnē ceru tās apkopot grāmatās.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu