Noklausies divas jaunas Raimonda Paula dziesmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Maestro Raimonds Pauls ir arvien jaunu izpildītāju meklējumos un turpina rakstīt jaunas dziesmas. Tikko pabeigts dziesmu albums «Kad tu ej pie bitēm», kurā būs iekļautas 16 dziesmas ar dzejnieku Jāņa Petera un Leona Brieža vārdiem.

Uz leģendāro Latvijas radio 1. studiju Maestro bija aicinājis dziedātājus, ar kuriem šobrīd sadarbojas dažādos projektos, un tie ir Dināra Rudāne, Intars Busulis, Mārtiņš Ruskis, Kristīne Prauliņa, Normunds Rutulis, Marija Naumova, Zigfrīds Muktupāvels, Samanta Tīna un vokālā grupa «Framest».

Bez Raimonda Paula dziesmu instrumentālo pavadījumu ierakstā piedalījušies arī bundzinieks Māris Briežkalns, ģitārists Rihards Goba, saksofonists Gints Pabērzs, kā arī taustiņu instrumentālists Raimonds Macats, kurš arī uzņēmies šā projekta producenta lomu. Dziesmas ierakstītas Latvijas radio 1. studijā, bet ieraksta miksu, instrumentu papildinājumus un skaņas gala apstrādi paveica Gints Stankevičs savā studijā, «MicRec» mājas augšstāvā, Iļģuciemā.

Jaunais albums «Kad tu ej pie bitēm» nāks klajā šā gada augustā, bet līdz tam laikam gandrīz katru nedēļu klausītāji tiks iepazīstināti ar kādu no jaunajām dziesmām.

Tā arī šodien piedāvājam noklausīties Dināras Rudānes izpildīto dziesmu «Gleznotājs» ar Jāņa Petera vārdiem un Mārtiņa Ruska izpildīto dziesmu «Baskājīte laime» ar Leona Brieža vārdiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu