«Bandmaster» un «Ezeri» izdod dziesmu «Just Paddle»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Īsi pirms koncertiem Latvijas lielākajos festivālos grupas Bandmaster un Ezeri izdod dziesmu «Just Paddle». Tas ir apvienību pirmais kopīgi radītais skaņdarbs.

«Just Paddle» ideja dzima Dirty Deal Audio rīkotajās «Treniņu trešdienās», kur sadarbojās Bandmaster dalībnieks Andis Ansons un Ezeru solists Miķelis Putniņš. «Tas sākās ar džemu studijā un instrumentālu apakšu veidošanu, līdz sapratām, ka dziesmai vajadzēs tekstu,» saka Miķelis. Teksts, ko dzirdam «Just Paddle», bija sarakstīts labu laiku pirms tās rašanās un gaidīja īsto mūziku.

«Mums bija mēnesis, lai dziesmu pabeigtu, tad mums pievienojās Zelma un DJ Rudd, ar kuru palīdzību to noslīpējām,» papildina Andis. Kā galvenās grupu atšķirības viņš min Ezeru dzīvo skanējumu un Bandmaster elektroniskos bītus, kas veido abām grupām mazliet neierastu skaņu kombināciju. Savukārt stāsts ir par pielāgošanos dzīves situācijām un to, kā pārlieku liela pielāgošanās vēlāk nāk atpakaļ un «sit pa sirdsapziņu».

Dziesmas autori ir Andis Ansons un Miķelis Putniņš. Producenti - Andis Ansons un DJ Rudd, «Just Paddle» ir ierakstīta Mute studijā.

Tuvākie Bandmaster koncerti būs 15. jūlijā Positivus festivālā, 21. jūlijā Fono Cēsis un 29. jūlijā Summer Sound festivālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu