Puzikovs Spānijā pats uzfilmē sev jaunas dziesmas video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Nikolaja Puzikova pēdējo gadu veiksmīgāko dziesmu producents Dj Dween (Kaspars Dvinskis) dziedātājam piedāvāja kopīgi ierakstīt jaunu dziesmu un šoreiz būt ne vien dziesmas izpildītājam, bet mēģināt radīt arī dziesmas tekstu. Tas arī veiksmīgi tagad ir realizēts dziesmā «Ir labi te». Dziesmas melodijas veidošanā līdzdarbojies līdz šim lielākā Nikolaja hita «Dievs tevi mīl» mūzikas autors Artūrs Palkevičs. Dziesmas video ar viedtālruni uzfilmējis pats Nikolajs laikā, kad ar draudzeni Anniju atpūties Maljorkā.

Nikolajs: «Dziesma ir par to, ka labi ir tur, kur mēs esam kopā ar saviem mīļotajiem. Video atspoguļo ceļojumu Maljorkā un visu to, ko piedzīvoju, būdams uz lielākās Spānijas salas pašā Vidusjūras sirdī. Tas ir mans pirmais paša spēkiem nofilmētais videoklips. Klipu montēt uzticēju producentam Dween. Domāju, izdevās godam. Videoklipa galvenās lomas atveidotāja ir mana draudzene Annija. Tā ir viņas debija mūzikas video.»

Dween: «Dziesma tapa nejauši, meklējot jaunākās skaņas skaņu bankās, kurās atradu tādu skaņu salikumu, kas mani iedvesmoja uz dziesmas attīstību. Parādot dziesmas uzmetumu Nikolajam, radās ideja uzlabot melodisko līniju un nosūtīt ierakstu Palkevičam, kurš to veiksmīgi papildināja. Vienmēr esmu centies sekot līdzi aktuālajai popmūzikai, domāju, ka dziesma varēs organiski iekļauties jebkurā DJ setā. Galvenais, lai ir labi te un ir labi tur!»

Pērnā gada nogalē klajā nāca Nikolaja pirmā ierakstu kolekcija «Te nu es esmu», bet albuma tituldziesma vēl tagad ir vairāku radiostaciju aktīvajās rotācijās. Visi, kam patīk saulaina latviešu popmūzika, var satikt Nikolaju daudzajos vasaras festivālos un pilsētu svētkos.

Rudenī plānots duets ar kādu no jaunajām latviešu popmūzikas zvaigznēm, bet par to vēl informācija sekos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu