Aminatai jauns singls un videoklips «Prime Time»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Dziedātāja Aminata prezentē jaunu singlu un arī videoklipu «Prime Time». Dziesmu viņa uzrakstījusi sadarbībā ar producentiem no Zviedrijas un Dānijas, un tā ierakstīta studijā Malmē, Zviedrijā.

«Prime Time» ir par uzmanības trūkumu. Par meiteni, kurai ļoti trūkst drauga uzmanības un viņa nespēj piekļūt viņa sirdij un dvēselei, jo viņš domā tikai un vienīgi par darbu. Jaunība un attiecīgi labākie gadi aiziet, bet draugs tā arī nebauda dzīvi un attiecības. Tāpēc meitene izmisīgi aicina draugu: «Pick me up on your way out...»

Videoklipā šis stāsts apspēlēts tā, ka meitene cenšas pievērst drauga uzmanību, mēģinot padarīt viņu greizsirdīgu. Viņa flirtē ar citiem un to nofilmē, lai pēc tam nosūtītu draugam un tādējādi viņu provocētu.

Videoklipa režisors ir Steve Spencer (Reinis Spaile), producents - Linda Jee, operators - Jānis Šēnbergs, stilu veidojusi Elga Homitska un «Elga Homitska Image House Team».

Aminata par «Prime Time» saka: «Esmu ļoti priecīga par šo darbu, par to, ka beidzot tas ir nācis pasaulē. Vēlos pateikties visai komandai par sadarbību, it īpaši dziesmu līdzautoriem un producentiem, un visai videoklipa tapšanas komandai! Man ļoti patīk sadarboties ar režisoru Reini Spaili. Viņš nebaidās iziet ārpus šķietami iespējamā un ir drosmīgs savās idejās. Filmēšanas procesu patiešām baudīju. Tas bija jautri un radoši. Filmēšana notika gada īsākajās naktīs, tāpēc visu vajadzēja darīt strauji un bez ilgas kavēšanās. Tāpat ļoti iejutos tēlā, ko man radīja Elga Homitska ar savu komandu. Izrādās, ka manī iekšā mīt īsts urban street style! Pēc filmēšanas vēl kādu laiciņu nevarēju iziet no šī tēla, par ko paldies jāsaka arī videoklipa atbalstītājiem «Nike».»

No 24. jūlija dziesma dzirdama labākajās Latvijas radiostacijās un lielākajos mūzikas straumēšanas servisos, bet klipu iespējams noskatīties YouTube.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu