«Kreisais krasts» atgriežas ar pirmo singlu no debijas albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc vairāku gadu klusuma pauzes hiphopa grupējums «Kreisais krasts» ir iepriecinājis atbalstītājus ar jaunu singlu «Logi vaļā». Šis ir pirmais singls no apvienības debijas albuma. Līdz šim projekts ir izdevis divus miksteipus.

Šā gada sākumā tika sākts darbs pie albuma, un šī ir tikai viena no nedaudzajām dziesmām, kas nokļūs līdz klausītājiem. Šim skaņdarbam par muzikālo noformējumu ir parūpējies repmūzikas un «Kreisā krasta» veterāns Ansis, un piedziedājumā dzirdama mūziķa Pētera Upelnieka balss.

«Kreisais krasts» ir dibināts 2002. gadā kā projekts, kas ietver sevī Daugavas kreisā krasta jeb Pārdaugavas aktīvos mūziķus.

Mūziķi pieblīst, ka šī dziesma ir veltīta vasarai, patīkami pavadot laiku savu tuvāko draugu lokā. Dziesmas ieraksts ir veikts «Labo ierakstu studijā» ar Ingu Šustu (Punkts Uz I) pie pults. Par video ir parūpējies Toms Rings.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu