Antra Stafecka un «Otra puse» vienojas jaunā dziesmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Antra Stafecka laiž klajā jaunu singlu «Tavās rokās», kas tapis sadarbībā ar grupu «Otra puse». «Šo dziesmu sarakstīju pirms pusgada. Tas bija tāds iedvesmas brīdis, kurš ilga vien kādas 20 minūtes. Man patīk šī sajūta, jo tai brīdī man galvā skanēja ne tikai vārdi, vai melodija, bet visa dziesma. Galvā dzirdēju, kā tai ir jāskan. Un pats skaistākais ir tas, ka sajūta ir patiesa, dvēseliska,» par dziesmu stāsta Stafecka.

«Šī ir mana pirmā dziesma sadarbībā ar Normundu un grupu «Otra puse», kurai autors esmu es, līdz ar to esmu ļoti pateicīga un lepna, ka turpinām mūsu kopīgo ceļu mūzikā ar jaunām idejām, dziesmām, pieredzi. Paldies viņiem, ka varam runāt vienā valodā,» viņa piebilst. «Dziesmas pamatdoma ir šis miers tavā sirdī. Pēc tā alkst vai ir alkuši visi. Un tas mirklis, kad pēc daudziem maldiem, pārdzīvojumiem un sāpēm tu attopies īstajā vietā, laikā, blakus īstajam cilvēkam. Tas ir miers...»

Mūzika un vārdi - Antra Stafecka, aranžija - Jānis Čubars. Mikss - Jānis Kalve (Labo ierakstu studija). Ierakstīts - 2017. gada vasarā.

2015. gadā Antra izdevusi savu solo albumu ar nosaukumu «Vientuļā zvaigzne», kurā tāpat iekļautas vairākas dziesmas, kurām mūzikas un vārdu autore ir viņa pati.

Kā zināms, līdz šim grupa «Otra puse» duetā ar Antru Stafecku veiksmīgi izdevusi tādas dziesmas kā «Uzzīmē mani», «Kopā» un «Es tev».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu