«Laime pilnīga» publicē pirmo skaņdarbu no gaidāmā EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju rokgrupa «Laime pilnīga» izsludina minialbuma izdošanu šā gada nogalē un nodod klausītājiem pirmo vēstnesi «Hold On». Dziesma pieejama lielākajās straumēšanas un lejupielādes vietnēs.

«Dziesma ir par dzīves mirkļiem, kurus mēs gribam paildzināt un pēc kuriem ilgojamies,» par skaņdarbu īsi ieskicē grupas solists Ervīns Ramiņš.

Skaņdarbs ierakstīts un apstrādāts «Wolk Recording Studio» sadarbībā ar grupas ilggadējo sadarbības producentu Aleksandru Volku.

Gaidāmais EP «Synergy and Waterlilies» - trešais izdevums kopš albumiem «Dual» (2011) un «LP» (2015). Grupa «Laime pilnīga» ir pazīstama ar saviem enerģiskajiem koncertiem, kuros liela loma tiek atvēlēta virtuozai ģitāras spēlei un ritmiem labākajās roka tradīcijās.

Singla «Hold On», kā arī kopējā EP dizaina noskaņa radīta sadarbībā ar jauno un perspektīvo mākslinieci Liānu Mihailovu, ar kuru grupai šī ir pirmā sadarbība.

www.laimepilniga.co

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu