GACHO atgriežas ar jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien sabiedrības vērtējumam tiek nodots jaunākais Gata Irbes mūzikas projekta GACHO singls ar nosaukumu «Tur, kur apstājas laiks». Dziesma ir arī pirmais singls no 2018. gadā gaidāmā GACHO projekta studijas albuma.

«Līdz šai dienai šī dziesma mums patiesībā bija kā nebeidzams stāsts,» tā par jauno singlu teic projekta autors Gatis Irbe. «Pirmā šīs dziesmas versija tapa jau 2012. gadā, kas ir pirms pieciem gadiem. Pie dziesmas bija strādājuši pieci gan Latvijas, gan Zviedrijas producenti, tai iepriekš bija jau trīs versijas, visas angļu valodā, neizdotas. Sākotnējās versijās dziedāja Justs Sirmais. Visu šo laiku skaņdarbs tika transformēts, līdz beidzot ar mūzikas producentu Andi Ansonu piesēdāmies un izveidojām pavisam jaunu versiju dziesmai, kura tagad pie jums nonāk latviski un beidzot izskan plašākai sabiedrības daļai.»

Dziesmā piedalās arī Pēteris Upelnieks, kas jau vairāk nekā gadu koncertē kopā ar projektu un ar kuru ir iepriekš jau kopīgi izdots viens singls.

Iepriekšējais GACHO studijas albums «Smaids līdz ausīm» tika izdots 2015. gadā.

Atgādinām, ka 2015. gadā Gatis Irbe paziņoja, ka 2015. gada 1. maija «Palladium» koncerts GACHO projektam būs pēdējais un turpmāk viņš darbosies kā «Mesa».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu