Grupa «Sudden Lights» izdod singlu «Šajā sētas pusē» un aicina uz koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas grupa «Sudden Lights» izdod jaunu singlu «Šajā sētas pusē», kas ir grupas debijas albuma «Priekšpilsētas» vēstnesis, un aicina uz albuma prezentācijas koncertu, kas notiks 22. septembrī plkst. 19:00 Spīķeru koncertzālē.

«Mūsu debijas albuma Priekšpilsētas prezentācijas svētki ir klāt, vēl tikai nedēļa līdz koncertam Spīķeru koncertzālē, kuru mēs visi ļoti gaidām. Tie būs svētki ne tikai mums, bet visiem, jo albumā esam apkopojuši trīs gados krātos radošo lidojumu meklējumus. Ar singlu Šajā sētas pusē vēlamies padalīties ar vēl vienu mazu daļu no gaidāmā albuma. Šīs dziesmas impulsu iedeva mans brālis Kārlis, un tā atnāca ļoti viegli un nemanot, tāpēc arī klips ir tāds viegls, gaisīgs un uzņemts pie jūras, izmantojot viena kadra tehniku. Galarezultāts mums visiem ļoti patīk,» atklāj grupas solists Andrejs Reinis Zitmanis.

«Gaidām visus uz debijas albuma Priekšpilsētas koncertu, jo esam ļoti domājuši, lai tie būtu īsti svētki. Esam sagatavojuši arī muzikālu pārsteigumu ar grupas draugu, ko atskaņosim albuma prezentācijas koncertā. Būs arī īpašā Sudden lights kūka un citas jautrības. Protams, koncerts ir bez maksas,» aicina uz koncertu Kārlis Matīss Zitmanis.

Grupas Sudden lights aicinājums uz koncertu 22. septembrī Spīķeru koncertzālē plkst. 19:00

https://www.youtube.com/watch?v=OdALGhmjS9s

Grupa spēlē alternatīvo poproku, un tās sastāvā spēlē Andrejs Reinis Zitmanis (balss, akustiskā ģitāra, klavieres), Mārtiņš Matīss Zemītis (bungas), Kārlis Matīss Zitmanis (ģitāra, mutes harmonikas) un Kārlis Vārtiņš (ģitāra, basģitāra).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu