«Latvian Voices» jauns singls un video «True Colors»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vokālā grupa «Latvian Voices» izdevusi jaunu singlu – visā pasaulē populārās dziesmas «True Colors» kaverversiju. To aranžējusi grupas līdere Laura Jēkabsone.

Dziesmai ir izveidots arī mūzikas video, kuru veidojis mākslinieks Ritvars Bluka, un tas šobrīd jau iekarojis popularitāti internetā, toties dziesmu dzīvajā izpildījumā būs iespēja klausīties koncertos ar nosaukumu «Sudrabs», kas norisināsies 6. oktobrī plkst.19 un 7. oktobrī plkst.18 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē. Lielās klausītāju intereses dēļ ir izsludināts arī papildkoncerts 7. oktobrī plkst. 15.

«Sudrabs kā briedums un vienkāršība,»

tā šo koncertprogrammu raksturo grupas dziedātājas.

Koncertprogrammā ir iekļautas vairākas «Latvian Voices» radītas oriģināldziesmas, kurās tiek izdziedātas dažādas sudraba kā simbola dažādās nozīmes un krāsu nianses. Neatņemama koncerta sastāvdaļa būs arī latviešu un citu tautu melodijas grupas dalībnieču veidotos aranžējumos. Vēl bez pieminētajām dziesmām klausītājiem prieku sagādās arī grupas nesenākie internetvidē popularitāti guvušie hiti - «Piekūns skrien debesīs» (Jauns Mēness) un «Kiss from a Rose» (Seal) kaverversijas.

Koncertā «Sudrabs» klausītājiem būs iespēja pārliecināties par to, ka cilvēka balss ir pašpietiekams un daudzkrāsains mūzikas instruments.

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu