Jauns vārds popmūzikā: Patrisha

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

16 gadus vecā Patrisha, īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, ceturtdien, 5. oktobrī, klausītāju un lielajam fanu pulkam prezentēta jaunu dziesmu un video «Memories». Dziesmas «Memories» aranžētājs ir jau labi pazīstamais Kaspars Ansons, bet dziesmas vārdi un mūzika pieder pašai Patrīcijai.

«Šī mana oriģināldziesma tapa jau pirms laba laiciņa, manuprāt, jau pirms kāda gada. Parasti no sākuma sarakstu dziesmas tekstu un pēc tam, spēlējot ukuleli vai ģitāru, dziedu kaut ko, līdz sanāk kaut kas interesants, - tāpat arī tapa šī dziesma. Tad kādu labu laiku šo dziesmu neaiztiku, tikai pierakstītā veidā to noliku malā un neaiztiku. Pienāca šīs, nu jau paskrējušās, vasaras sākums, un man uzrakstīja producents Kaspars Ansons par vēlmi sadarboties, respektīvi - ierakstīt kādu dziesmu, kura ir manis pašas rakstīta. No sākuma domāju: «Nu bāc! Ko es tagad darīšu?» - jo dziesmas man nebija, bet tad atcerējos par vienu dziesmu, kura man stāv mājās plauktiņā, ierakstīta kladītē. Dziesmai devu nosaukumu «Memories», tā tika iedziedāta, tai tika sakomponēta lieliska aranžija, un tā radās šī jaunā oriģināldziesma!» stāsta jaunā dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu