Sintpopa projekts «NeimoM» izlaiž pirmo singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

NeimoM ir tā dēvētais «bedroom» projekts no Rīgas un piedāvā pirmo singlu «On My Way» no gaidāmā albuma «Juku gadi». Šā projekta galvenais radošais spēks ir Mārtiņš Neimanis.

NeimoM ir aktīvs vairākus gadus, bet nekad nav gājis tālāk par «Youtube» vai «Soundcloud» vietnēm. Šobrīd ir nokomplektēta grupa, ar kuru notiek mēģinājumi Rīgā, jo nākotnes plānā ir gan albuma prezentācijas koncerts, gan aktīva darbošanās Latvijas mūzikā.

«Singls «On My Way» principā ir brīva vieta jūsu iztēlei. Tam nav konkrēta vēstījuma, bet tas var aizsapņot jūs. Dziesmas instrumentālis veidojies, vienkārši džemojot kādā lietainā rudens dienā, bet vienkāršā lirika ir radusies, esot pie stūres, braucot uz kādu mērķi, pieminot, ka ārā bijis drūms, auksts, smagnēji tumšs un lietains novembra vakars. Tā noteikti ir vairāk «vaiba» mūzika. Tas viss saslēdzies kopā sintpopsīgā 80. gadu skanējumā,» preses paziņojumā raksta Neimanis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu