«Ola» Reiks un reperis Elfs publicē «Zvaigznes»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Viens no pašmāju atpazīstamākajiem hiphopa mūziķiem - Reiks - kopā ar savu ilggadējo sadarbības partneri mūzikā, studijas producentu un hiphopa izpildītāju - Elfu - publicējuši videoklipu singlam «Zvaigznes», kas ir vēstnesis pavasarī gaidāmajam Reika debijas solo albumam «Ir visur».

Aizvadītajā sestdienā, 14. oktobrī, kinoteātrī «Multikino» Reiks (Arvis Reiks) un Elfs (Māris Zihmanis) prezentēja jaunā singla «Zvaigznes» videoklipu uz lielā ekrāna.

Singls un videoklips «Zvaigznes» ir stāsts par ne vienmēr vieglo ceļu uz savu mērķu sasniegšanu.

Neatlaidība un uzdrošināšanās, šķēršļu pārvarēšana un ticība saviem spēkiem raksturo dziesmas vēstījumu. Klipa sižets ved cauri Reika un Elfa kopīgajam mūzikas stāstam no Ziepniekkalna jumtiem līdz pat lielajām festivālu skatuvēm. Kādreizējais sapnis par skatītāju pilnām zālēm nu ir īstenojies dzīvē. Singls iezīmē šajā rudenī gaidāmo Reika koncertturneju «No rajona līdz zvaigznēm», kurā apmeklētājiem būs pēdējā iespēja noklausīties visus Reika populārākos līdz šim izdotos singlus dzīvajā izpildījumā. Koncertu datumu izziņošana vēl sekos.

Videoklipu veidojuši operatori Toms Rings, Dāvids Stūrmanis un Pavels Kubins (ASV). Klipa montāža Toms Rings. Režija Toms Rings, Arvis Reiks un Māris Zihmanis (Elfs).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu