Marta Grigale vēlas, lai viņu papaijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Dziedātāja Marta Grigale laiž klajā jaunu dziesmu «Pai pai» un izziņo debijas albuma izdošanu 22. novembrī. «Pai pai» ir novembrī gaidāmā mini albuma tituldziesma. Dziedātāja pati ir gan šī singla, gan visa gaidāmā mini albuma mūzikas un vārdu autore, bet producents – labi zināmais mūziķis Reinis Sējāns. Skaņas apstrādi (mix) veicis Gatis Zaķis. Ieraksts ticis veikts «Tru Music Studio».

«Šī dziesma man ir ļoti svarīga – ne velti tā izraudzīta kā albuma tituldziesma. Tā ir citādāka. Tajā esmu sevi izaicinājusi uzdrīkstēties, būt drosmīgai, būt pieaugušai. Jā, nosaukums šķiet maigs un nevainīgs, bet patiesībā runa ir par kaut ko pavisam citu. Esmu ļoti priecīga, ka kopā ar producentu Reini Sējānu esam nonākuši pie tieši šāda dziesmas skanējuma,» par jauno singlu stāsta mūziķe, kura 2015. gadā ar dziesmu «Choices» piedalījās Latvijas «Eirovīzijas» atlases konkursā «Supernova».

Albuma prezentācija notiks 22. novembrī plkst. 19 Fon Stricka Villā, un tās ietvaros mūziķe izpildīs mini albumu pilnā garumā kā arī iepriecinās prezentācijas viesus ar dāžādiem pārsteigumiem.

Ieeja pasākumā bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu