Andis Grīva izveido jaunu muzikālu projektu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Miglā šaut» ir pirmā dziesma, ar kuru sevi piesaka jauns muzikāls projekts - «Andis Griva Ir Wwmm», kura līderis un idejas autors ir pašmāju mūziķis Andis Grīva un četri draugi - domubiedri no Lietuvas.

Dziesmai «Miglā šaut» (angliskā versijā Single Shot), ir izveidots oficiālais videoklips, kurā galveno lomu atveido Anda dēls – Alberts, savukārt stilistiskā noskaņa aizved pāris desmitgades atpakaļ, kad pats Andis būtu bijis šādā vecumā.

«Es rakstu mūziku filmām, kuras izsapņoju nomodā. Dažas no filmām būs redzamas uz ekrāna, dziesmu video formātā, dažas varēs vērot aizvērtām acīm, un režisēt katrs pats. Katras dziesmas scenārijs ir balstīts uz patiesiem notikumiem un personīgiem pārdzīvojumiem,» par gaidāmā albuma vizuālo konceptu stāsta Andis.

Apvienības «Andis Griva Ir Wwmm», kur Wwmm paskaidrojams, kā We Wanna Make Movies, un zem tā paslēpti četri dalībnieki – Juozas, Gediminas, Kestutis un Paulius, debijas albums tiks izdots vēl šogad, tuvāk gada nogalei.

Andis Grīva latviešu auditorijai ir pazīstams kā vairāku grupu dalībnieks – Caffe, The Mundane, «Gines Rekordu Orkestrs» kā arī plašāk zināmās dziesmas «Vadiņi» autors un izpildītājs. Papildus dziesmu radīšanai, Andis vairākus gadus ir darbojies kino industrijā, lielākoties komandējot filmēšanas laukumu. Savukārt, līdz ar piedalīšanos populārajā talantu šovā «X-Faktors», Lietuvas konkursā, Anda vārds ir kļuvis pazīstams arīdzan viņa mītnes zemes, Lietuvas auditorijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu