Pašmāju «Gaismas jutīgie materiāli» (Svema) izdod jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trīs gadus pēc studijas albuma «Oткрываю» («Atveru») prezentācijas grupa «Светочувствительные материалы» («Gaismas jutīgie materiāli»), agrāk «Svema», izdod singlu ar nosaukumu «Небесная почта» («Debesu pasts»). Singls ir izlaists digitāli un pieejams populārākajās straumēšanas platformās.

Singls «Небесная почта» turpina iezīmēt grupas hipnotiski plūstošo un sapņaino mūzikas skanējumu, kuru papildina grupas līdera eksistenciālie dziesmas vārdi.

«Kāds draugs man bieži mēdza teica: «Всё не так просто.» No sākuma man vienkārši iepatikās, kā šie vārdi skan - tie bija kā dzīpars, kuru tinot un tinot, veidojās pārējais vārdu kamols», atklāj Deniss. «Bet vai jūs kādreiz esat saņēmuši ziņas no debesīm - vēstis it kā ne no kurienes? Vai pamanāt un lasāt zīmes savas dzīves ceļā? Dzīvē tiešām viss nav tik vienkārši, kā šķiet. Tāpēc šo singlu veltam viesiem mūsu skolotājiem, kurus savā dzīvē jau esam sastapuši, kā arī tiem, kurus vēl tikai sastapsim.»

Grupa «Светочувствительные материалы» izveidojās 2009. gada vasarā. Tās sastāvā: Deniss Bičkovskis (vokāls, ģitāra), Ivars Pommers (ģitāra), Ints Barkāns (bungas), Andris Rozenbergs (basģitāra), Jaroslavs Brutāns (taustiņinstrumenti) un Arvīds Audze (perkusijas).

Ieraksts tapis sadarbībā ar Arturasu Gaidelisu (LT).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu