Noskaties: Jānis Irbe «Metro»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pēc pagājušogad izdotā debijas singla «Paskaties» jaunais elektroniskā indie mākslinieks Jānis Irbe laidis klajā jaunā singla «Metro» videoklipu. Dziesma ieskaņota grupas «Aurora» dalībnieka Jāņa Dubava virsvadībā studijā «SKAN». Viņš šajā dziesmā iespēlējis ģitāras partijas.

«Klipā atspoguļoto meitenes skrējienu ar koferi rokā var tulkot dažādi, bet galvenā doma bija parādīt tādu kā mūsdienu pasaules ainu – mēs skrienam, mums ir jāpaspēj, lai arī kas notiktu, un par sekām diemžēl domājam pēc tam,» teikts mūziķa preses paziņojumā.

Lai arī dziesmas un videoklipa ideja ir no personīgās dzīves, Jānis ir pārliecināts, ka dziesmas teksts un videoklipa kadri savijas ar daudzu cilvēku pieredzēto.

Klipa operators, video montāžas režisors, kā arī tehniskais cilvēks ir Franks Pirogs, režisore Agita Ijaba, bet klipa galvenās lomas atveidotāja, horeogrāfijas studente Anna Karimova.

Dziesma «Metro» desmit nedēļas bija LR6 (Radio Naba) latviešu mūzikas top10, no kurām vairākas nedēļas arī ieņēma pirmo pozīciju.

Šogad ir Jāņa debija mūzikas un mākslas festivālā «Bildes». Viņš spēlēs 8. novembra jauno dziesminieku koncertā, kas norisināsies klubā «Kaļķu vārti». Koncerta sākums plkst. 19.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu