«Mesa» laiž klajā pirmo jaunā albuma vēstnesi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trešdien, 22. novembrī, sabiedrības vērtējumam tiek nodots Gata Irbes projekta «Mesa» singls kopā ar videoklipu «Divas pasaules». Tas ir pirmais vēstnesis no 28. novembrī gaidāmā otrā «Mesas» studijas albuma «II».

«Dziesma ir kā stāsts ar divām daļām - par agru bērnību un visu, kas seko pēc tās. Tās ir kā divas pasaules - kā mainās cilvēka uztvere, laika izjūta atkarībā no jau apgūtā, no vecuma, atbildības, apkārtējo attieksmes, ko citi, laikam ejot, sāk sagaidīt un pieprasīt no mums katra kā vairs ne maziem cilvēciņiem, bet jau indivīdiem. Kāds dziesmu var saklausīt kā mudinājumu sekot līdzi laika plūdumam un tā vērtībai, kāds cits atkal ieraudzīt to foršo, kā varbūt ikdienā pietrūkst, raugoties uz pasauli ar bērna acīm,» tā par singlu teic projekta autors Gatis Irbe.

Dziesmā ir piedalījies arī koris «Pa saulei», kuram aranžējumu rakstījis Andris Sējāns. Kompozīcijas mūzikas autors ir Arstarulsmirus, kontrabasu iespēlējis Staņislavs Judins.

Komanda saka lielu paldies par laipno uzņemšanu Ketes Mājai (īpaši Kristīnei Tomsonei), Oskara Kalpaka Rīgas tautas daiļamatu pamatskolai (īpaši Allai Štolcerei), Rīgas 169. izglītības iestādei, Rīgas Sv. Jāņa ev.lut. draudzei u.c.

Klipu veidojis ir Ivars Burtnieks, un klipā tēlojis Olivers Dubinskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu