Teikas muzikanti uzfilmē dziesmas «Vecmāmiņai bija» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pagājušajā sestdienā, 2. decembrī, tautas mūzikas grupa «Teikas muzikanti» kopā ar fotogrāfu Jāni Romanovski prezentēja savu pirmo tautas mūzikas videoklipu. Bezrūpīgi jautrais video norisinās kādā siltā vasaras dienā, skaistā lauku sētā, ciemos pie vecmāmiņas. Lai gan ārā šobrīd ir auksts un lietains, video ar savu krāsainību, siltumu un sirsnīgumu sasildīs pat visdrūmākajā dienā.

«Teikas muzikanti» ir tautas mūzikas grupa, kuras sastāvā ir muzikāli jaunieši, kurus jau gadiem ilgi vieno draudzība un tautas mūzika. «Teikas muzikanti» spēlē, dzied, dejo un priecē klausītājus. Grupai nozīmīgi ir arī latviešu godu un gada ritējumu tradīciju daudzināšana un svinēšana. Teikas Muzikantos vienmēr valda radoša un pozitīva gaisotne. Īsts Teikas muzikants – dzied, dejo, spēlē, priecē, rada, iedvesmo, ir jautrs, radošs, pozitīvs, un pats galvenais nekad nepazaudē savu atšķirības zīmi.

www.facebook.com/teikasmuzikanti

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu