Katrine Lukins publicē savu «Supernovas» skaņdarbu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Linda Leen

Dziedātāja Katrine Lukins, kura lielāko savas dzīves daļu pavadījusi Zviedrijā, bet nu jau vairākus gadus dzīvo un uzstājas Latvijā, šogad atkal izmēģinās laimi Latvijas Eirovīzijas dziesmu atlases konkursā «Supernova», un viņas izpildītā dziesma «Running Red Lights» ir starp tām, kuras iekļuvušas finālā. Dziesmas autore ir pati Katrine Lukins, sadarbojoties ar tēvu Andri Lukinu un producentu Kasparu Ansonu.

Dziesma ir ļoti personīgs pārdzīvojums, par kuru Katrine stāsta: «Šī dziesma ir par māku ieklausīties sevī un spēju pieņemt lēmumus par spīti sarežģītām attiecībām. Tās var būt jebkāda veida attiecības. Manā gadījumā tās bija attiecības ar manu puisi. No vienas puses šķita, ka viss it kā ir labi, taču manas sajūtas teica, ka īsti nav tā, kā tam vajadzētu būt. Kaut kas nebija pareizi, jo gāju pati pret sevi. Par to vēsta arī dziesmas nosaukums. Mēs visi zinām, ka pāri ielai doties pie sarkanā signāla nedrīkst, taču tieši tāpat var notikt arī attiecībās.»

«Ir jābūt stipram, ir jāiemācās sevi mīlēt, un arī brīžos, kad nav neviena blakus, jāatceras, ka tu pats sev esi labākais draugs. Jo tad, kad tu sevi pa īstam mīli, tu sevi arī cieni un neatļauj citiem darīt sev pāri,» tā Katrine.

Dziesma pieejama Spotify, iTunes, Deezer un citās mūzikas platformās internetā. Dziesmas teksta video izveidojis Kaspars Dvinskis aka DJ Dween. Katrīnas jauno fotosesiju veikusi Linda Leen.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu