«Laime pilnīga» publisko otro singlu, izziņo albuma izdošanas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju rokgrupa «Laime pilnīga» klausītājiem nodod otro singlu «Why» no gaidāmā albuma «Synergy and Waterlilies». Albums tiks atklāts 19. aprīlī koncertā K.K. fon Stricka villā.

«Dziesma vēsta par eksistenciāliem jautājumiem, uz kuriem bieži vien nav skaidras atbildes, neskatoties uz to, mums patīk par tiem runāt un uzdot tos citiem,» tā dziesmu komentē grupas vokālists Ervīns Ramiņš.

Skaņdarbs ierakstīts un apstrādāts «Wolk Recording Studio» sadarbībā ar ilggadējo grupas sadarbības producentu Aleksandru Volku. Dziesma pieejama visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās, bet vietnē YouTube skatāms dziesmas tekstu video.

Singla «Why», kā arī kopējā EP dizaina noskaņa radīta sadarbībā ar jauno un perspektīvo mākslinieci Liānu Mihailovu.

«Synergy and Waterlilies» ir grupas trešais albums un, turpinot tradīciju, tāpat kā iepriekšējie «Laime pilnīga» albumi «Dual» (2011) un «LP» (2015), tiks izdots aprīlī.

Biļetes uz prezentācijas koncertu iegādājamas Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Īpaša cena, pērkot komplektā ar albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu