«Brīnumskapis» Ziemassvētkos dāvina jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemassvētki ir pārsteigumu un brīnumu laiks, nesot jaunas iedvesmas, tāpēc, tuvojoties svētkiem, Brīnumskapis saviem draugiem dāvina jaunu dziesmu «Elektriskā ģimene» un laiž klajā tās videoklipu.

Brīnumskapja Direktors Kaķītis Laķītis kādu dienu apsēdās un nebilda ne vārda, jo, izrādās, telefons, kurā viņš runāja katru dienu, bija kas neparasts - tajā dzīvoja Elektriskā ģimene.

Leģenda stāsta, ka reiz satikās divi mīlnieki – Plusiņa un Mīnusiņš. Tā bija mīlestība no pirmā acumirkļa, tik stipra, ka ikreiz, kad viens otram tuvojās, visi tuvākie Pudeļu korķi gāja pa gaisu un starp abiem dzirksteles vien šķīda. Nepagāja ne nākamā sekunde, kad abiem piedzima trīs dēli – Omiņš, Voltiņš un Ampēriņš.

Elektriskā ģimene, reizē bīstama un mīļa, Brīnumskapī iededz neskaitāmas Ziemassvētku gaismiņas. Arī Brīnumskapis nepaliks parādā, jo tajā ir radusies jauna dziesma par ģimeni, kura ir tik cieši saistīta, ka nespēj dzīvot viens bez otra.

Brīnumskapis: «Elektrība ir mums visapkārt - ikvienā mājā, dzīvoklī un arī pilsētas ielās, tā dzīvo vados un ir neredzama un nesataustāma. Neredzamā Elektrība un Elektriskā ģimene dara labus darbus un ir neatkarīga – tā ir pieaugušo un bērnu draugs, kuru nedrīkst traucēt, aiztikt un sadusmot, jo tajā brīdī kļūst ļoti bīstama un nedraudzīga.»

Brīnumskapis aicina Latvijas ģimenes ar bērniem svinēt Ziemassvētkus kopā Valmierā, Rīgā un Jelgavā. Kopā ar Brīnumskapi iepazīsim tā Neredzamos draugus un mēģināsim izskaitīt, cik dažādās krāsās mirgos šā gada Brīnumskapis Ziemassvētkos.

22.12.2017. plkst. 14.00 koncertzāle «Valmiera»

26.12.2017. plkst. 15.00 un 18.00 Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejs Rīgā

30.12.2017. plkst. 16.00 Zemgales Olimpiskais centrs, Jelgava

Biļetes var iegādāties www.bilesuparadize.lv un koncertu norises vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu