«My Radiant You» izdod dziesmas «Miers» akustiskās versijas video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Grupa «My Radiant You», vēlot visiem klausītājiem sirsnīgus un miera pilnus Ziemassvētkus, izdod savas populārās dziesmas «Miers» akustiskās versijas videoklipu. Dziesmas ieraksts tapis sadarbībā ar «NNN stīgu kvartetu», savukārt dziesmas aranžējumu veidojusi grupas «Latvian Voices» dalībniece, komponiste un TV raidījumu vadītāja Laura Jēkabsone.

Videoklipa filmēšanā piedalījās operators Jānis Skulme kopā ar komandu. Videoklipu montēja Jānis Šnipke, ar kuru grupa sadarbojās jau videoklipa «All I Know» tapšanas laikā. Par dziesmas ierakstu savukārt rūpējās Krišjānis Geidāns un Kaspars Ansons.

Tuvākais Ziemassvētku koncerts ar «My Radiant You» piedalīšanos notiks 22. decembrī plkst.19 Rīgas Mateja baznīcā, Matīsa ielā 50b. Koncertā uzstāsies arī Kriss Noa (Chris Noah), koris «Mūza» un Rīgas Kristīgās sākumskolas bērni.

Biļetes iegādājamas ekase.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu