«The Ludvig» velta dziesmu bojā gājušajam tēvam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

2017. gada beigās jaunais, talantīgais dziedātājs The Ludvig (Jēkabs Ludvigs Kalmanis) publiskoja pagājušajā vasarā tapušās dziesmas «The Stars Collide» videoversiju. Jaunās dziesmas autors ir The Ludvig; to producējis Jānis Ķirsis. Dziesmas videoversiju veidojis režisors Ritvars Bluka.

Kā stāsta dziedātājs, dziesma «The Stars Collide» ir veltījums viņa tētim, un tās galvenais vēstījums ir stāsts par apņemšanos.

Atgādinām, ka viņa tēvs Dāvis Kalmanis tikai divas dienas pēc Ludviga veiksmīgā starta šovā «Supernova» gāja bojā autoavārijā.

«Tuvojoties Jaunajam gadam, mēs ikviens kaut ko apņemamies un sev apsolām. Piemēram, mana Jaunā gada apņemšanās ir būt uzcītīgākam mācībās,» ar smaidu saka Jēkabs Ludvigs Kalmanis.

Savukārt par videoklipa parādīšanās laiku dziedātājs teic: «Savu pirmo videoklipu «I’m in Love with You» plašākai publikai atrādīju pagājušā gada Zvaigznes dienā. Tā kā ir pagājis gads un atkal tuvojas Zvaigznes diena, kas iekrīt 6.janvārī, nolēmu, ka ir īstais laiks jaunā video publiskošanai.»

Atgādināsim, ka pirmā dziesma, ar ko The Ludvig ļoti veiksmīgi sevi pieteica 2017. gada sākumā, bija «I’m in Love with You» (ar šo dziesmu viņš startēja arī dziesmu konkursā «Supernova», izcīnot godpilno 2. vietu).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu