Katrine Lukins publicē dramatisku «Supernovas» dziesmas video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Katrine Lukins publicējusi savas «Supernova 2018» dziesmas «Running Red Lights» videoklipu, kas atsedz dziesmas stāstu un Katrines pārdzīvojumus. Klipā risinās ziepju operas cienīgi notikumi - mašīnas nozagšana, zālītes pīpēšana, braukšana pie stūres reibumā un pat vandalisms.

«Klipa stāsts ir balstīts manā pieredzē, manās attiecībās, tas ir patiess stāsts, tikai izstāstīts ar citiem notikumiem, izmantojot citas, daudz dramatiskākas situācijas. Es zinu, ka nekad tik tālu reālajā dzīvē neaizietu. Gribu ar savu toksisko attiecību stāstu dalīties, lai iedrošinātu citus, kas varbūt iesprūduši līdzīgā situācijā, saņemties to risināt un kļūt brīviem,» par video redzamo stāstu saka Lukins.

Klipā Katrine pirmo reizi sadarbojās ar profesionālu aktieri, TV3 seriāla «Svešā seja» zvaigzni, Latvijas Nacionālā teātra aktieri Kasparu Dumburu.

«Ar Katrīni bija ļoti viegli strādāt, lai arī viņa nav profesionāla aktrise, viņa zina, ko grib, un ir ļoti droša un fleksibla,» saka Dumburs.

Klips Katrines «Supernova 2018» dziesmai tapa pirms Ziemassvētkiem divu dienu ilgā filmēšanā, klipa operators, režisors un scenārija autors ir Edgars Trankalis.

Dziesma ir par māku ieklausīties sevī un spēju pieņemt lēmumus, esot sarežģītās, destruktīvās attiecībās. «Manā gadījumā tās bija attiecības ar manu puisi. No vienas puses likās, ka viss it kā ir labi, taču manas sajūtas teica, ka eju pati pret sevi - eju pāri sarkanajām gaismām. Mēs visi zinām, ka doties ielai pāri pie sarkanā signāla nedrīkst, tomēr mēs reizēm to darām. Tieši tāpat var notikt arī attiecībās, kas ierauj sevī negatīvā ziņā. Tu kļūsti atkarīgs no cilvēka, gribi izpatikt viņam, zaudē sevi, zaudē spēju racionāli domāt,» par dziesmas būtību saka Katrine.

Dziedātāja arī citus gadus piedalījusies konkursā «Supernova».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu