«Supernovā» debitēs Helvija Stengrevica meita Agnese

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Populārās dziesmas «Ticot, mīlot un gaidot» komponista Helvija Stengrevica un dziedātājas Laines Ligeres-Stengrevicas meita Agnese šonedēļ prezentējusi savas Eirovīzijas dziesmas videoklipu. Prezentācijā piedalījās arī pats 55 gadus vecais Helvijs, kurš ir dziesmas «You Are My World» autors.

Šogad konkursā būs trīs pusfināli un fināls, kurā dalībniekus vērtēs gan skatītāji, gan žūrija. Konkursa «Supernova 2018» uzvarētājs iegūs iespēju uzstāties pasaulē lielākās popmūzikai sasniedzamās auditorijas priekšā - starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kuru šogad televīzijas ekrānos noskatījās 220 miljoni skatītāju Eiropā un pasaulē. Arī šogad turpināsies sadarbība ar vienu no pasaulē ietekmīgākajām ierakstu kompānijām «Universal Music Group», straumēšanas servisu «Spotify» un «Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports», lai nodrošinātu konkursa uzvarētājam vēl lielāku atpazīstamību un publicitāti ārpus Latvijas pirms lielā Eirovīzijas fināla Portugālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu