Jauns vārds mūzikā: grupa «BeSick»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunieši no Ilūkstes, kas pirms gada apvienojušies jaunā muzikālā grupā «BeSick», izdod savu debijas dziesmu «Gaisa plūsmas».

Grupā muzicē pieci septiņpadsmitgadīgi klasesbiedri - Laura Tvintiķe (bass), Amanda Lapa (bungas, balss), Rūdolfs Surgovts (ģitāra), Evija Smilgina (taustiņi) un Diāna Purvinska (balss). Grupai jau ir dažas savas oriģināldziesmas, bet šī ir pirmā, ar kuru grupa vēlas iepazīstināt publiku un iegūt sev jaunus klausītājus. Jaunieši izpilda gan savas, gan citu mūziķu dziesmas, ar kurām uzstājas dažādos koncertos un konkursos.

Tuvākais pasākums, kur grupu varēs ieraudzīt un dzirdēt, ir konkurss «No baroka līdz rokam». Dziesmas teksta autors ir Arnis Slobožaņins. Mūzika veidota no Lauras Tvintiķes izdomāta klavieru rifa. Dziesmu miksēja Armands Treilihs. Dziesmas videoversiju veidoja Ivars Utināns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu