Igo un Ērika Upenieka Valentīndienas dziesma un koncerti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Igo un Ēriks Upenieks piedāvā pirmo kopīgi komponēto dziesmu «Piedodiet, viņš saka». Šis skaņdarbs radīts, domājot par gaidāmajiem koncertiem Valentīndienas nedēļā, informē Uģis Dadzis, Igo Mūzikas Menedžments.

2017. gada rudenī ģitārists Ēriks Upenieks uzaicināja Igo noklausīties nesen paša sacerētās instrumentālās kompozīcijas. Jaunā mūzika bija tapusi mierīgās noskaņās un mudināja Ēriku piedāvāt Igo rakstīt tai vārdus, lai kopīgiem spēkiem veidotu īpašu šūpuļdziesmu ciklu.

Sākotnējās idejas mēģinājumu procesā pilnveidojās un transformējās. To, kas tapis, jau drīz būs iespēja redzēt koncertos. Pēc vairāku mēnešu darba Ēriks un Igo klausītāju vērtējumam nodos savu jauno koncertprogrammu «Sapnis ceļā».

Koncerti gaidāmi 13. februārī plkst. 19.00 Ropažu Kultūras un izglītības centrā, 15. februārī plkst. 19.00 restorānā Zoltners, 16. februārī plkst. 19.00 Kalnmuižas pilī un 17. februārī plkst. 18.00 Bīriņu pilī. Biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs.

Dziesmas «Piedodiet, viņš saka» mūzikas autori ir Ēriks Upenieks un Igo, teksta - Igo. Skaņdarba ierakstā piedalījās Igo (balss), Ēriks Upenieks (akustiskā ģitāra un bass), Juris Kristons (piano un stīgu partijas), Ainis Zavackis (sitaminstrumenti) un Raimonds Macats (mutes harmonikas). Ieraksta skaņu režisors ir Ēriks Upenieks, tas veikts «ĒU Studio» (mix - master Ēriks Upenieks).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu