Grupa «Polifauna» izdod anti-Valentīndienas singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju speispopa apvienība «Polifauna» laiž klajā nu jau trešo singlu «Hurt Me» no martā gaidāmā debijas albuma «You Look Like a Lost Soul». Singls tiek izlaists brīdī, kad gaisā virmo salkanās, rūgtās vai citam pilnīgi vienaldzīgās mīlestības vēsmas, kā ironizējošs un triviāls veltījums visiem nelaimīgajiem mīlniekiem grupas pašpasludinātajā anti-Valentīndienā – 13. februārī. Singla vāciņa fotogrāfija uzņemta «Riga Roller Derby» meiteņu treniņa laikā kādā Sarkandaugavas sporta zālē.

«Šis mūsu repertuārā neoficiāli tiek dēvēts par disko gabalu, kurš varētu būt radies, pateicoties zemapziņā ierakstīto grupu «Culture Club» un «Daft Punk» skanējumam, kā arī nedaudz piemirstās filmas «Saturday Night Fever» gaisotnei,» stāsta grupas līderis Andris Strazds.

«Hurt Me» drīzumā būs pieejama visās lielākajās mūzikas straumēšanas un iegādes platformās – Spotify, Deezer, Tidal, iTunes, Soundcloud u.c.

Aprīlī «Polifauna» dosies uz Tallinu, lai pārstāvētu Latviju Tallinas Mūzikas nedēļā. Grupa starptautiskajā mūzikas festivālā uzstāsies uz Kino Sõprus skatuves kopā ar islandiešu multiinstrumentālistu un dziesminieku Högni, kā arī izraēliešu grupu Bucharest.

Jau šobrīd grupa intensīvi gatavojas pagaidām nozīmīgākajam notikumam tās pastāvēšanas vēsturē – pilnmetrāžas albuma «You Look Like A Lost Soul» izdošanai un prezentācijai. Albumu grupa ierakstījusi un producējusi pašu spēkiem, savukārt tā miksēšana tika uzticēta Gatim Zaķim (Instrumenti), bet māsterēšana Sarah Register (Big Thief, The Shins, Lower Dens).

Albuma prezentācija norisināsies 13. martā pl. 19:30 Rīgas klubā OneOne. Papildu informācija sekos tuvākajā laikā.

www.facebook.com/polifauna

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu