Austrijā dzīvojošā dziedātāja Baiba Dēķena izdod jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Austrijā dzīvojošā latviešu dziedātāja Baiba Dēķena izdod dziesmas «You Don't Know Me» videoklipu. Tās stāsts ir manifests par katra personīgo brīvību, veidojot savus dzīves ceļus pat tad, ja apkārtējiem tie dažreiz varētu būt nesaprotami: «Dziesma ir kā miermīlīgs protests pret tiem, kuri vienmēr zina, kā vajadzētu labāk - būt, mīlēt, dzīvot,» tā Baiba Dēķena raksturo savu jaunāko singlu no debijas albuma «These Storms».

Dziesmas stāstu videoklipā izdejo 18 gadus vecā austriešu māksliniece un sieviešu tiesību aktīviste Skyloon.

Videoklips dziesmai ir filmēts Austrijā, sadarbībā ar filmu veidotājiem Martinu Venieru un Tilu Beksu.

Baiba Dēķena augusi Tukuma novadā, studējusi Liepājā un jau kādu laiku dzīvo Austrijas slēpotāju paradīzē Insbrukā. Bērnībā baudījusi Latvijas lauku dabas maģiskumu un pasaku tēlu klātbūtni, Baiba joprojām šajās atmiņās smeļas iedvesmu savu dziesmu tapšanai. Dziedātājas muzikālajās izpausmēs savijas sievišķīgi spēcīgs vokāls ar vienkāršām, intīmām un melanholiskām melodijām. Iekļaujot elektroniskās mūzikas elementus, Baiba savai mūzikai piešķir viegli dūmakainu, dinamisku un maģisku atmosfēru, kura nemanāmi saplūst kopā ar savu klausītāju.

Baibas Dēķenas muzikālajām gaitām līdzi sekot var viņas mājaslapā.

baibadekena.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu