«Singapūras satīns» laiž klajā jaunu grāvēju par krievu valodu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

«Singapūras satīns» laiž klajā jaunu grāvēju par krievu valodu «Es nemāku krievu valodu», kurā piedalās arī krievvalodīgais Latvijas reperis Fanya jeb Antons Semeņaks.

«Ar šo dziesmu ceram kliedēt nesapratni un neiecietību starp mūsu paaudzes latviešiem un krieviem. Vēlamies, lai mūsu abas etniskās grupas uz sevi pašironiski paskatītos no malas un saprastu, ka spējam saprast viens otru arī tad, ja nesaprotam ne vārda. Gluži kā senajos laikos, kad Jūrmalā risinājās pasaulslavenais superzvaigžņu festivāls «Jaunais vilnis». Dienas beigās mēs visi esam cilvēki un reperi, nevis latvieši vai krievi,» par dziesmu stāsta grupas menedžeris Olafs «FlowReeps» Reinis.

«Klipā varat redzēt arī grupas jaunāko apģērbju līniju «Добрый хлеб», kas radīta, sadarbojoties ar talantīgo latviešu mākslinieku Lazy Bra. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka, lai ko arī mēs darītu, maizītei sanāk. Ceram, ka ar to spēs identificēties arī mūsu klausītāji,» piebilst menedžeris.

Mākslinieki noliedz, ka skaņdarbam būtu jebkāda saistība ar šogad gaidāmajām vēlēšanām.

Vaicājot par puišu tuvākajiem nākotnes plāniem, viņi atklāj: «Negribam pateikt priekšā visu, kas šogad no mums gaidāms, bet varam garantēt, ka pat rūdītākie satīna fani tiks pārsteigti nesagatavoti. Konkrētais singls būs daļa no mūsu ceturtā miksteipa, kas būs satīna kopoto ierakstu sestais projekts pēc kārtas. Līdz vasarai vēl vismaz trīs mēneši, tāpēc par turneju vēl detaļās neiedziļināsimies, taču jau šobrīd varam pateikt, ka paviesosimies visās pilsētās, kurās ir nauda un klubi, izņemot varbūt Ludzu, jo būsim reāli - ko mēs Ludzā darīsim?»

Kā norāda muzikālās apvienības pārstāvji, videoklipu filmējis un montējis talantīgais Elvis Lācis, kurš strādājis pie citiem grupas hitiem, kā «Pūpolsvētdiena», «Hallo», «Lemberghini» u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu