«Oranžās brīvdienas» laiž klajā savu smagāko singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Grupa «Oranžās brīvdienas» laidusi klajā jaunu dziesmu un video «Gārņi un šakāļi», kas, kā raksturo pati grupa, ir, iespējams, smagākais singls tās pastāvēšanas vēsturē.

«Devām iespēju izpausties mūsu smagajam galam. Ar smagāku mūziku vienmēr esam bijuši diezgan labās attiecībās, taču šī dziesma varbūt sanāca pat agresīvāka, nekā sākumā bijām iecerējuši,» skaidro grupas līderis un dziesmas autors Ints Ķergalvis, pazīstams arī kā Speiss. Dziesmā «Gārņi un šakāļi», tāpat kā daudzos citos grupas skaņdarbos, saklausāmas sociāli aktuālas tēmas. «Mēs joprojām iestājamies par godīgumu pasaulē, jo īpaši savās mājās. Gārņi un šakāļi pārnestā nozīmē ir arvien vairāk nepieciešami arī Latvijā – kāds, kurš visu to dīķi sakuļ.»

«Gārņu un šakāļu» videoversijas autors ir tuvs grupas draugs un bijušais dalībnieks Ēriks Saksons. Režiju un pēcapstrādi šoreiz uzņēmies grupas mandolīnists Kaspars Čakste.

Jau 24. martā Liepājā, klubā «Fontaine Palace» ar vētrainu ballīti «Oranžās brīvdienas» atzīmēs grupas 18 gadu jubileju. Arī šogad no Rīgas uz Liepāju dosies īpašs fanu autobuss un gaidāmi dažādi pārsteigumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu