Grupas «Audiokvartāls» ģitārists izdod debijas solo singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ar dziesmu «Nebaidies dzīvot» pavasari ieskandina un solista karjeru sāk jauns mūziķis, grupas «Audiokvartāls» ģitārists Arnis Ozoliņš, kurš izvēlējies sevi dēvēt tikai uzvārdā - Ozoliņš.

«Šis sākumā tapa vairāk priekš manis paša kā emociju izpaušana pēc viena dzīves posma, sākot jaunu, tomēr galarezultātā nolēmu dalīties arī ar klausītājiem. Jauna pasaule jau nav atklāta, un, kaut gan izklausās diezgan banāli, aicinu visus nebaidīties ķert savus sapņus un baudīt dzīvi, lai cik grūti tas brīžiem liktos,» tā Arnis Ozoliņš.

Mūzika šai dziesmai ir aizgūta no ārzemju autoriem, bet teksts ir oriģināls, ko Arnis Ozoliņš sarakstījis kopā ar māsu Zandu Ozoliņu. Lai gan šo projektu Arnis ir realizējis kā solomākslinieks, tomēr darbību grupā «Audiokvartāls» pārtraukt neplāno. Arī ar grupu šogad ir paredzēti vairāki jauni ieraksti un koncerti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu