Stībelis izdod jaunu singlu, septembrī gaidāms jauns albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latviešu solomākslinieks Jānis Stībelis izdevis singlu «Dzīvo no jauna», kas ieskandinās šā gada rudenī gaidāmo albumu un Latvijas koncertturneju. Dziesma «Dzīvo no jauna» ir ierakstīta un producēta Lielbritānijā, «The Green Room» un «Musicola studio» studijās, miksējis Gints Stankēvičš, studijā «Factory sounds», Latvijā.

Singls «Dzīvo no jauna» jau pieejams digitālajās mūzikas platformās (Spotify, Amazon, iTunes, Deezer, Napster, Google Play u.c.).

Par jauno singlu Jānis stāsta: «Dziesma «Dzīvo no jauna» ir ļoti personīgs stāsts par to, ka nekad nav par vēlu kļūt labākiem, dzīvot pilnvērtīgāk un sākt visu no jauna. Mums visiem ir smagāki dzīves posmi - man tāds bija pagājušogad, kad zaudēju tuvu cilvēku un negribējās neko, pat radīt mūziku. Taču ir kas augstāks par to, ko vēlamies vai nevēlamies, - tas liek iet, darīt un nepadoties. Dziesmas koncepts bija iesākts jau pagājušogad, tā bija dinamiska un ritmiska, tad pēkšņi nāca teksts un sapratu, ka dziesma ir jāiemūžina!»

Jāņa Stībeļa jaunais albums tiks izdots šā gada septembrī, bet novembrī tiek plānoti koncerti lielākajās Latvijas pilsētās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu